skip to main content
  • Sofie
  • Sofie
  • Sofie

Wie ben Ik???


Als kind kiezen wat je later wil worden is altijd moeilijk, maar één ding wist ik zeker: het zou zeker en vast een creatieve job met mensen zijn.
Ik besloot een opleiding "Beeldende kunsten Fotografie" te volgen aan de Media & Design academie van Genk. En dit heb ik me nog altijd geen seconde beklaagd!


Ik hou er van om tijdens mijn fotoshoots met kinderen volledig in hun wereldje op te gaan, en alle expressies, zoals verlegenheid, geluk, wild, moe, verdriet... vast te leggen. Niets is zo spontaan en puur als de expressie van een kind. Ook bij het fotograferen van huwelijken, een zwangerschap, baby's, gezinnen, ... streef ik naar die spontaniteit en puurheid.


Ik probeer mensen op hun gemak stellen zodat ik ze puur op de foto kan zetten, steeds op zoek naar dat ene moment. Daar doe ik het voor! Mijn accent ligt momenteel op portretfotografie maar ook projecten zoals het fotograferen van interieur/architectuur, productfotografie... zie ik telkens als een mooie en interessante uitdaging.


Ook al missen we tegenwoordig het mysterieuze van de analoge fotografie, de digitale fotografie heeft me iets totaal anders in de plaats gebracht, met name de onuitputtelijke mogelijkheden van fotobewerking. Hiermee bepaal ik voor een groot stuk mijn eigen stijl. Ik hou ervan om te experimenteren en steeds op zoek te gaan naar nieuwe technieken om de foto's een eigen "touch" mee te geven.


Spreekt mijn fotografie jou aan? Laat dan een bericht achter en kijk ook zeker eens op mijn facebookpagina.