Verhaal

Echte verhalen, echte emoties, echte mensen...

Een unieke terugblik op jullie als gezin, als vriendengroep, als grootouders of huisdieren, … Van iets alledaags zoals zus helpen in bad doen, wafels bakken met omi of samen met papa in de tuin werken, … tot tradities zoals het vakantiehuis waar jullie jaarlijks naartoe gaan of het paasfeest bij moeke thuis. Misschien zelfs een terugblik op de tijd dat jullie aan het verbouwen waren met 2 kleine kindjes in huis…

Een activiteit die jullie typeert, de dingen waarvan jullie genieten, de kleine dingen waarom jullie elkaar graag zien, met mij ‘als vlieg op de muur’. Resultaat: foto’s die ongetwijfeld herinneringen naar boven halen.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Fijne herinneringen...

Vroeger gingen wij jaarlijks met het hele gezin naar een huisje in Bra. Ik weet nog precies hoe dat huis eruit zag. Aan de binnenkant zo een typische oostenrijkse hut, met houten planken tegen de muren en het plafond, stapelbedden met geruite dekens, brocante lampenkapjes en veel bloemen…

Buiten was het echt meteen vakantiegevoel, met mijn tweelingzus baden in het stenen bad, eindeloos spelen met de waterpomp, een grote vijver met in het midden een ‘eilandje’ waar we dan met een bootje naartoe konden varen,… Fijne herinneringen!

Gelukkig was ons mama net zo gek van fotograferen als mij en hebben we daar wel enkele foto’s van die ons helemaal terugbrengen naar die tijd. Maar het had nog meer mogen zijn, meer tot in het detail, meer zoals het ‘in mijn hoofd zit’… Daarom wil ik er zijn als fotografe, om mee te gaan in jullie verhaal.

Ik kan nog 1001 dingen bedenken die ik graag op foto gehad zou hebben. Denk eens na over wat je echt vereeuwigd zou willen zien? De activiteit die jullie kiezen mag ook heel simpel zijn. Als je zelf terugkijkt naar foto’s uit je kindertijd dan zijn juist de gewone dingen zo waardevol.